måndag 24 januari 2011

Dropp från taket och hotell..

Det är underligt hur fort vädret slår om.. I lördags vare väl kring minus 2 grader när ja steg upp och igår var det minus 22 grader och idag plus 2 grader och det droppar från taket. Lär ju bli duktigt halkigt efter vägen nu! Ganska skönt här inne då det inte är så kallt ut. Igår då man steg upp vare kallt fast temperaturen var den samma inne.. skumt då det blir så där! och idag är känslan nästan kvavt.
Tjejen ligger nu och sussar skönt ute i vagnen och det är inte det lättaste att klä då man är van lite kyligare.. hur ska de gå till våren, hon lär svettas! ;)


Är så glad att mitt hår äntligen är så pass långt att jag kan sätta upp det i två små små toffsar! Är kanske inget riktigt fan av de men jag är så less på denna kalufs och det är såå skönt att få bort det lite :) Önskar det kunde växa lite fortare, fast ja ska inte klaga.. hade ju super kort i somras och vissa tar det längre tid för. 


Bokade även hotell till nästa helg och det pirrar i magen. Att gubben och ja ska fara iväg och det blir första gången med barnvakt så här länge.  Har haft en gång tidigare men då var hon hemma hos oss med farmor o farfar hennes som sov över och vi var bara 400 m bort och komme hem senare. Nu ska tjejen sova hos mormor och morfar, hur ska detta gå? Går nog superbra för tjejen men för oss?? Vi ska ju förresten inte bara sova på hotell utan vi ska på Idolturnén o se dom 10 finalisterna från förra året. Följde väl inte Idol helt förra året men vem bryr sig. Kommer bli så kul och vi har även Meet´n Greet biljetter. Har fått dessa annars skulle vi aldrig fara.


Nä, nu har ja drömt mig bort tillräckligt.. Kanske torka golvet en sväng så lillan slipper göra det åt oss. Hon har blivit så superduktig på att krypa nu.
Tjing!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar