torsdag 20 januari 2011

Sotarn...

I förrgår fick tjejen en ny gunghäst.. Gratis är gott :) och hon sitter jätte bra på den! Hur duktig som helst på att hålla i sig så hon inte trillar! 

Hon har rätt så bra balans ändå och kan stå själv i några sekunder utan att trilla.. om hon håller på med något annat vill säga, så snart lär väl hon gå om hon inte börjar krypa och det går fortare.. Hon är ju så.. Sitter hon och ser en rolig leksak en bit bort och hon försöker få den men det går inte så enkelt som hon ville så tar hon en leksak som är närmare som hon når. 


Och igår var det förresten sista dagen i denna MJAU studie som hon vart med i.. Så skönt! Hon fick ett till mjukdjur igår från dom för hon fått stå ut me så mycket.. En kanin från Teddykomaniet, förra gången fick hon en katt därifrån. 
Nu blire till att göra mat och hon ska få äta de vi äter då hon får äta allt igen. :) Gäller bara att försöka hitta på nå bra rätter som är bra att äta! Skulle vilja göra soppa men har inga pärer och de är så mycke salt i de.. måste då göra en annan åt henne.. 
Idag fick hon riktig gröt till frukost... inte risgröt som hon erbjöds när hon var med i studien. Den var ingen hjödare heller så ja tvingade inte i henne den. 

Igår vare ju tänkt att sotarn eller soterskan skulle komma men minnet av att hon skulle de fanns ju inte så hon kommer idag i stället.. hon stack in huvudet för att kika så ja visste att hon skulle komma och undra om brännarn va avstängd. Hade väl stängt av den 20minuter innan hon stack in skallen så hon kommer efter lunch så den hinner svalna. Tjejen vart bah gla när hon såg henne, även fast hon hade full sotarmundering, svart. Roligt att se nån annan än morsan säg.

Måste hämta in nå mer ved också. Är ju så kallt ute och då pannan ska va avstängd nu ett tag så äre väl bra att stödelda i kakelugnen. Är ju så mysigt också!! Så nu eldar och dricker ja kaffe och kikar runt på nätet innan nå annat vettigt ska göras. :P



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar