lördag 15 januari 2011

Kuligheter

Det känns bara så blä att skriva här då ja vart så nöjd med min andra så därför har det inte blivit så mycket skrivande. 

I onsdags var vi på BOEL, äre väl de kallas och det gick fin fint.. nyfniken på pinnen som hon skulle kika på och dräggel hej och hå, det rann efter pinnen :P efter det så vart de sopplunch och massa surr! Va en liten plutt där på 6 veckor eller vad det var och man blir ju bara så sugen! Vill ha nu en till.. Jag vill inte ha en liten plutt bara för att lillan blivi större utan ja vill ha flera nu...helt underbart! 
Här var på morgonen innan vil skulle fara till FC


Hälsade på gammelfarmor till tjejen igår och det var mycket trevligt! Senare på kvällen komme lilla Alva förbi där med familj och hon är så duktig på att åla och få upp rumpen så ojoj! Lillan min kunde då helt plötsligt hur man skulle ta sig fram.. att man ska dra sig fram med händerna och så har hon aldrig gjort tidigare! Det har bara vart en massa snurrande o lite backande men det var som att en kompis var det som behövdes! Även fast Alva då inte hunnit visa så mycket hur man åla så var det som att dom språkats vid och sagt hur man ska! Fantastiskt hur det kan gå! 
Det var kul att träffas då de vart så länge sen nu :)


Helt underbart söta!

Att gullas och härmas är kul!
Huvudet på sne är kul! ;)

Var förresten på stan igår me Emelie och Annelie och fick då inhandlat en tröja, tights och bh, nattlinne.. Helt underbart!! Formen efter graviditeten är inte densamma och inte kläderna heller ;) Så jag är så glad just nu!! Det var riktigt trevligt att träffa dom då det vart så länge sen :) 

Kikar mellan stolen och bordet.. Det är ju någonting där nere.. En kamera kanske?

Det får räcka för denna gång... inte så mycket vettigt kanske men äh.. ;) 







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar