söndag 16 januari 2011

Middag, semla, olds...

Igår var vi bjudna till E &T och lilla Malte på middag! Mycket trevligt det där och gó mat o allt! :D Blev endel Wii spelande och självklart va ju vi flickor bäst.. ;)


Tjejen är lite fundersam över vad detta är! Det var nämligen så att denna gul/blå/röda leksak hoppade och levde om en massa så jag förstår henne.. Söt nöt!

Igår skulle hon även ha fått träffa farmor och farfar sin men hon började va såå trött så ja la henne inne då de va så kallt ute och hon somna bums! Trodde inte riktigt de ändå och att hon sen skulle vakna efter en halvtimme eller nått å va på bra humör medan dom va här den korta stunden men si de va hon inte! Hon sov! Jaja, får träffa dom någe senare.. 

Idag blev det flytt av storåket till en annan vinterförvaring..
Lite skitig men snygg bland allt kallt och vitt ändå.. Gillar färgen :)
Det är i stort sett bara sådana här typer av bilar som kan ha vilken färg som helst... Rosa, babyblå, kräkgrön osv... Kul! ;)

Sen va gubben på affärn och såg dom sälja semlor redan så suget kom ju ganska hastigt som alltid *suck* men köpta semlor brukar ju inte vara så goda så gubben tvärgjort bröd o ja fyllt o snört på nå grädda. De va inte dumt kan ja lova! Känner däremot nu att de blev lite mycke.. grädde och jag går inte ihop ibland.. får inte bli för mycket.. lagom är jumjum.


Hoppas allt gå fint imorrn men de ska ne väl göra då det gjort de tidigare.. 
Tar det imorrn.. Har ja nån rad att skriva då också :P

Nattnatt Hattifnatt





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar