söndag 13 februari 2011

Tidningen...

Skickade ju in till VK om det här med att åka buss med ett barn som måste sitta i en bakåt vänd bilbarnstol. Dom tyckte det var en bra idé så i fredags möttes vi hos Joss där det blev foto och frågor. 
Tycker det är så trist att hon aldrig kan komma hit t.ex. och ja blir irriterad på alla svar och icke svar då det frågas om detta.
Det NTF och bussbolage svara var väl inte så kul.. rekommenderade att barn under 3-4 år inte skulle åka buss då detta inte var säkert om man inte själv har har tagit med en stol..
Trist!! Hoppas det görs nått åt! 



 Liten A sover hos mamma sin under en mysig filt..



Promenad...

Var till tjejens mormor och morfar i lördags på dagen, vid middag körde ja gubben till jobbet där det var middag för honom och sedan for ja tillbaka till morsfars o käka..
Efter de blev det en tur till stan, hämta gubben och sen till brorsan där det blev rätt så sent..
Gick fin fint för tjejen och hela familjen tog sig en sovmorgon till halv elva idag... Blev en sväng till Bosse och Linda och deras tre goingar på eftermiddagen... Efter de en sväng till Elvis..
Känns som det blev mycke rännande i helgen! Trevligt :)

Tror det inte blir nå bad imorrn däremot.. Känns lite trist då det nästan har blivit en vana! Gillar de verkligen! Kanske blir en sväng åt andra hållet.. får se.. 

Nattnatt!!





3 kommentarer:

  1. Hejsan! Jag tycker att artikeln var jättebra! Tankvärt och om inte annat så skapar det debatt och förhoppningsvis blir det någon förändring så småningom. Allt brukar ju ha en tendens att draaaaa ut på tiden :(

    SvaraRadera
  2. Ja, jag förstår inte varför detta aldrig tagits upp tidigare?! Att sitta bältade är ju lag.. Har skickat till andra mamma tidningar om detta också så kanske det blir nått mer än bara i våran lokaltidning. :) Då man ändå har rullat igång det så kan man ju fortsätta lite mer :)

    SvaraRadera