tisdag 8 februari 2011

Upp och ner, ner och upp...

Idag har det inte skett speciellt mycket.. Som vanligt..
Slumra till på soffan medan tjejen sov ute i sin vagn. Fattar inte varför ja va så trött idag.. Det har gått upp och ner hela veckan tycker jag. 
Efter det vare dags för litet fika för tjejen och sen så vare inte länge till man skulle börja tänka på middag så den skulle va färdig till gubben komme hem. Bondsoppa blev det och den är sååå god! Enkel! Och billig! Gillar när potatisen blir så där lite mosig! Så jummigt!

Sen blev det lite bus med tjejen... och nu så är hon så där på gränsen att hon skulle behöva sova en liten stund kring middag men det får hon inte..har märkt att då ligger hon och surrar på och grejar i typ 45 minuter i sängen i stället. Och sen så vaknar hon tidigare och är trött ändå och ja.. ja vet inte.. Inte lätt alltid..




Att bli vänd upp och ner är super kul tycker tjejen... Världen ser så annorlunda ut..
Skrattar så otroligt mycke och underbart!! 

Sen när lillan lagt sig så komme de en som ville sälja produkter och att man ska bli företagare och hitta andra som ska sälja detta fast man inte är de på nå vis och de va en massa info... kändes inte som min grej och känslan var också att det bara är lurens detta.. Allt låter så bra så det kan inte vara hela sanningen.. 
När han var här missade vi ju det där med Täfteålogen.. får se nästa gång men efter det så var det ju Sommar i Sverige på 3:an. Fattar mig inte på folk.. pinsamt..
Man måste ju nästan se nästa program också om man kommer ihåg..

Sen hoppas jag vik jobbet ger nått bra åt T.. Hade vart fint och bra med samåk o hela alltet.. 

Sen hoppas vi på att hjärtat är okej! Och allt annat för den delen!!!
Usch!!

Det var allt och inget.. 
NattNatt !!

2 kommentarer:

  1. Åh vilka fina bilder, hon är alltid så go och glad:)
    Tänk att det kan vara så kul att se värden upp och ner :)

    SvaraRadera
  2. Oja! Glittrar i ögonen av glädje många gånger! :)

    SvaraRadera